beauty

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE #FOREO

Probabil ați văzut că, în ultimele luni, tot Instagram-ul a fost plin de recomandări pentru produsele din gama FOREO. De la Luna Mini până la noul device UFO, toți cei care le-au încercat spuneau cât de amazing sunt efectele folosirii acestora, așa că am zis să îmi comand și eu unul, mai ales că unii dintre voi m-ați și întrebat pe Instagram ce părere am despre aceste produse inovatoare.

Ca de fiecare dată, am apleat la site-ul celor de la Aoro by Notino pentru plasarea comenzii, însă atunci când am văzut cât de multe variante există, m-am pierdut complet și nu am știut ce să îmi comand, așa că am să vă las aici toate informațiile pe care le-am adunat în ore de research făcut pe blog-urile de beauty, ca să vă scutesc de niște timp pierdut:

Foreo Luna Play

Foreo Luna Play este cel mai ieftin device al brand-ului, putând fi achiziționat de aici la un preț de doar 189,00 lei. Desigur, acest preț vine cu dezavantajele lui, unul dintre acestea fiind faptul că nu este reîncărcabil, putând fi folosit doar de 100 de ori, urmând ca după aceea să fie înlocuit cu un alt produs. Din punctul meu de vedere, este perfect pentru cei care doresc să încerce un produs de genul, dar nu sunt gata să facă o investiție mai mare într-un device superior, de aceea mi l-am și comandat pe acesta, inițial, urmând ca pe viitor, dacă sunt mulțumit de rezultate, să fac un upgrade. Ca și majoritatea celorlalte produse #FOREO, Luna Play are două tipuri de peri din silicon, pentru o curățare cât mai benefică tenului tău – partea de sus conține peri mai groși pentru zonele cu sebum și greu accesibile, și partea de jos care conține peri mai subțiri și mai moi pentru o curățare mai blândă, care este potrivită și tipurilor sensibile de ten.

Foreo Luna Play Plus

Foreo Luna Play Plus poate fi considerat un frate mai mare al produsului Foreo Luna Play, deoarece singura diferență majoră dintre cele două device-uri este faptul că Luna Play Plus funcționează pe bază de baterii, deci durata de viață a acestuia este semnificativ mai mare. Acesta poate fi achiziționat de aici, la prețul de 235 lei.

Foreo Luna Mini 2

Din punctul meu de vedere, Foreo Luna Mini 2 este dispozitivul perfect pentru curățarea feței. De ce? Simplu. Este net superior celor 2 variante de mai sus, având o putere de două ori mai mare, cu 8 grade de intensitate a pulsațiilor ce pot fi ușor reglate cu ajutorul butoanelor și . Deși este mai mare ca Luna Play și Luna Play Plus, își menține design-ul compact, fiind astfel foarte ușor de transportat. Un alt plus ar fi faptul că se încarcă cu ajutorul unui cablu USB, deci nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la schimbarea bateriilor. O singură încărcare rapidă a aparatului permite până la 300 de utilizări.  De asemenea, datorită versatilității porilor, este, ca și variantele enumerate mai sus, perfect pentru toate tipurile de ten. Poate fi achiziționat de aici la prețul de 649 lei.

Foreo Luna 2

Ca și Luna Play, și varianta Luna Mini are un frate mai mare, iar acesta este Foreo Luna 2. În momentul de față, acest gadget este cel mai performant produs pentru curățarea și netezirea pielii din gama FOREO. Cu o singură încărcare realizată o dată la 7 luni cu ajutorul cablului USB, Luna 2 este disponibil în mai multe variante de culori, fiecare dintre ele fiind creată special pentru câte un anumit tip de piele – ROZ pentru ten normal, ALBASTRU pentru ten mixt, TURCOAZ pentru ten gras și LILA pentru ten sensibil. Pentru a fi siguri că faceți alegerea corectă, puteți da click aici pentru a consulta ghidul disponibil pe site-ul lor. De asemenea, pe partea din spate a dispozitivului puteți găsi o suprafață anti-aging. Acest gadget poate fi cumpărat de aici la prețul de 915 lei.

Foreo Espada

Foreo Espada este cel mai modern dispozitiv din lume care folosește lumina albastră pentru tratarea acneei. Terapia cu acest tip de lumină și pulsații T-Sonice elimină rapid acneea și petele, cu precizie chirurgicală, facând pielea mai sănătoasă. Se încarcă cu ajutorul unui cablu USB, o încărcare completă facilitând până la 240 de utilizări rapide – tratamentul durează doar 30 de secunde, gadget-ul având un cronometru încorporat. Poate fi achiziționat de aici la prețul de aici la prețul de 699 lei.

Foreo Iris

Acest gadget revoluționar are ca scop reducerea semnificativă a cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Foreo Iris vine cu 2 programe presetate, astfel încât rutina ta de îngrijire a ochilor să fie completă. În plus, este perfect pentru toate tipurile de ten. Ca și majoritatea dispozitivelor FOREO, această versiune se încarcă cu ajutorul unui cablu USB, o singură încărcare facitilând până la 140 de utilizări. Îl puteți cumpăra de aici, la prețul de 649 lei.

Foreo Issa

Periuța de dinți sonică Foreo Issa este un gadget revoluționar care vă ajută să obținți un zâmbet mai strălucitor. Cu ajutorul numărului mare de pulsații pe minut (care poate ajunge până la 11.000), aceasta asigură o curățare eficientă și neagresivă a dinților și gingiilor. De asemenea, se încarcă cu ajutorul unui cablu USB, o încărcare completă facilitând până la 365 de folosiri, însă capul acesteia trebuie înlocuit o dată pe an. Acest dispozitiv poate fi achiziționat de aici, la prețul de 695 lei, iar capacul de schimb de aici, la un preț de doar 95 lei.

Foreo UFO

Meet #UrFutureObsession. Cel mai mare beauty trend al anului 2018, Foreo UFO reprezintă cea mai sofisticată mască inteligentă din lume. Putând fi sincronizat cu aplicația mobilă, dispozitivul sonic #UFO oferă două tratamente pre-programate – Make My Day Call It a Night – care îți oferă efectele unui tratament profesional în doar 90 de secunde, în confortul propriei tale case. Cu ajutorul pulsațiilor T-Sonice și a terapiei luminase RGB LED, masează delicat pielea și stimulează producția de colagen, iluminează tenul și uniformizează tonul pielii, încălzește tenul pentru deschiderea porilor și emolierea acestuia și netezește pielea, ajutând la regenerarea tenului și diminuarea edemelor. De asemenea, stimulează circulația sângelui, eliminând semnele de îmbătrânire a pielii. Se încarcă prin USB, 1 încărcare rezistând până la 40 de utilizări. Poate fi achiziționat de aici, la prețul de 1.329 lei.

And now, let’s talk about masks!

Gadget-ul FOREO UFO poate fi folosit împreună cu 2 măști, Make My Day și Call It a Night. Masca de zi hidratează tenul în profunzime și îl protejează împotriva poluării și a influențelor exterioare negative, conținând acid hialuronic, alge roșii, glicerină, pantenol și extracte din plante și fructe. Pachetul de 7 măști poate fi achiziționat de aici, la prețul de 49 lei. Masca de noapte se ocupă cu hrănirea și revitalizarea tenului, prevenind îmbătrânirea sa prematură. Conține ginseng, ulei de măsline, glicerină, pantenol și extracte din plante și fructe. Pachetul de 7 măști Call It a Night poate fi achiziționat de aici, la același preț ca și pachetul de măști #MakeMyDay.

Deși prețurile sunt ușor ridicate datorită tehnologiei avansate de care toate produsele din gama FOREO beneficiază, vă pot spune că este absolut necesar să dețineți măcar un device de genul pe care să îl folosiți în rutina de beauty. Și mie mi-a fost greu să cred la început, așa că vă recomand să faceți ca mine – achiziționați-vă Luna PlayLuna Play Plus (părerea mea este că ar fi mai bine să vă achiziționați varianta Plus, pentru că poate vreți să o folosiți pe termen lung) și convingeți-vă singuri de rezultate. Eu unul de-abia aștept să consum cele 100 de utilizări pe care Luna Play le pune la dispoziție și să fac un upgrade.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE