fashion lifestyle looks news travel

TRENDING OUT LOUD w STREET STYLE RO

Săptămâna trecută v-am povestit aici despre ce înseamnă să fii online influencer, aducând în discuție proiectul Trending Influencers. Weekend-ul trecut a avut loc la Nuba Summervibes prima petrecere a anului 2018, care a marcat lanseara oficială a Trending Influencers, cea mai nouă agenție de influencers powered by Global. La petrecere au participat micro-influencers din toate cele 10 nișe diferite: beuaty & fashion, men’s lifestyle, travel, luxury, sports, arts, entertainment, teenage, parenting și professionals, dar și influenceri de top precum Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Cele două bloggerițe, împreună cu Matei Dima (BRomania) au fost tot timpul la dispoziția celor prezenți pentru a răspunde întrebărilor legate de felul în care fiecare dintre ei poate deveni un influencer de succes pe zona lui de activitate. 
 
 
În cazul în care nu ați văzut cele peste 50 de instastory-uri de sâmbătă seara, atmosfera a devenit incendiară atunci când au urcat pe scenă The Motans, Antonia, The Blacklist și La Familia. Printre cei prezenți la petrecerea Trending Out Loud s-au numărat și alte vedete din industria muzicală și entertainment precum Alex Velea, Doru Todoruț, Speak, Magda Pălimariu, Iuliana Pepene, Noaptea Târziu, Mira, Alexia Eram etc.
 
 
Ținuta pe care am purtat-o la petrecere a fost alcătuită din 2 piese oferite de Street Style Ro, un brand care deși nu este atât de cunoscut, are o mulțime de piese vestimentare super cool la prețuri accesibile. De exemplu, jacheta din poza de mai sus o puteți găsi aici la prețul de 199,00 lei, iar blugii aici la doar 139,00 lei. În plus, puteți adăuga codul MEMBRU10 la finalizarea comenzii pentru a beneficia de o reducere de 10%.
Vă recomand cu încredere să aruncați o privire pe site-ul lor sau pe pagina de Instagram, deoarece este unul dintre puținele brand-uri din România care vinde produse de calitate superioară la prețuri atât de mici. O să vă arăt în curând și celelalte lucruri pe care le-am primit de la ei în articole de tip #LOOKS.
 
 
Am început ziua de sâmbătă cu un workshop care a avut loc la Joben Bistro București, unde am participat la trei panel-uri de discuții, concentrate toate pe subiecte legate de felul în care pasiunea pentru blogging, vlogging și social media se poate transforma într-o adevărată meserie. Alexandra Hash (Manager Trending Influencers), Alina Cinciulescu (director de strategie la Global), Vlad Vaida (instagrammer), Matei Dima (BRomania), Lucian Ștefan (fondatorul Global) și Alina Ceușan (Global Influencers) au vorbit despre tendințe și trenduri, despre strategii și implementarea lor, dar și despre rolul foarte important pe care fiecare influencer îl are. Puteți găsi mai multe informații despre acest subiect în ultimul vlog, pe care îl puteți vedea aici
 
 
 
T-Shirt: Bershka
Hoodie: H&M
Pants: H&M
#1 Jeans: Street Style Ro
#2 Jeans: Street Style Ro
Boots: PULL&BEAR

Coat: Bruno Belloni

 

 

 
 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE