events fashion news

VIVA! Influencers Party

Joi, 25 octombrie, a avut loc VIVA! Influencers Party, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate persoanelor publice (nu am vrut să zic vedetelor pentru că sună superficial) din România. În momentul în care am primit invitația și am văzut că tematica este urban chic, am știut că trebuie să ies în evidență ținând cont de un dress code care presupune deja ieșitul în evidență. Nu voiam merg pe varianta safe de street style dus în extrem și nici nu voiam să fac ceva greșit, așa că am apelat la ajutorul consilierilor vestimentari de la CONSIGLIERI, care m-au ajutat creez outfit-ul perfect în doar câteva minute.

 

Desigur, aveam nevoie și de un touch personal, așa că mi-am comandat o pereche de sneakers de la BROXO, pe care îi puteți găsi aici.

Chiar și adăugând perechea de Superstar aveam impresia că nu este suficient având în vedere dress code-ul, așa că am adăugat un hanorac portocaliu de la H&M și o borsetă portocalie de la PULL&BEAR & this is what happened

 Cât despre party-ul de la VIVA!, pot spune doar Martini, jumătate din timp petrecut la panou pentru poze & videoclipuri, puțin cam multă lume față de anul trecut și Marisa care a fost workaholic și a filmat tot (și suficient de drăguță încât să îmi împrumute și mie puțin din footage-ul ei). Vedeți mai jos ce a ieșit:

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE