Now Reading
Votează-mă la #DigitalDivas19 // Best Male Fashion & Lifestyle Blogger

Votează-mă la #DigitalDivas19 // Best Male Fashion & Lifestyle Blogger

Unul din factorii care m-au determinat să încep blog-ul acesta, acum aproximativ 2 ani, au fost evenimentele de genul Digital Divas. Văzând cât de uniți sunt toți oamenii din blogosferă și cât de mult se susțin unul pe celălalt, mi-am dat seama că nu există competiție.

Anul trecut, am avut ocazia de a participa la ediția #DigitalDivas18 și îmi aduc aminte cât de mult m-am bucurat pentru Alina (care a câștigat majoritatea premiilor în seara aceea) și cât de mult îmi doream să fie o categorie care să recunoască și munca bărbaților care fac asta.

Când am văzut anul acesta categoriile, mai exact Best Male Fashion & Lifestyle Blogger, am simțit deja că am câștigat. Nu, nu eu, ci noi toți. Pentru că într-o lume atât de mică precum blogosfera de fashion masculin, nu există the best. We all are. Pentru că fiecare dintre noi are un stil unic și a contribuit cumva la schimbarea ideologiei conform căreia, citez, ”Nu contează cum mă îmbrac că sunt bărbat, nu femeie.”

Pentru asta, vreau să-i felicit pe Ovidiu, Virgil, Emanuel și toți ceilalți nominalizați la această categorie. Și nu numai, pe toți băieții din blogosferă, inclusiv pe Andrei, care nu a vrut să își propună proiectul (deși s-ar fi clasat cu siguranță în top 3).

Iar voi, în cazul în care rezonați cu ceea ce fac și vreți să mă votați, o puteți face accesând link-ul de mai jos.

CLICK AICI

Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă introduceți o adresă de e-mail validă, după care să așteptați confirmarea în care se regăsește link-ul cu ajutorul căruia puteți vota. Pe mine mă găsiți la categoria 13 BEST MALE FASHION & LIFESTYLE BLOGGERÎn cazul în care nu vă descurcați, vă las mai jos un tutorial video.

CLICK AICI

Dacă doriți să distribuiți mesajul, o puteți face fie prin share-urirea acestui articol, fie prin postarea pozei de mai sus pe orice canal de social media (dacă îmi dați și tag, vă voi reposta și eu la rândul meu) 😁

See Also

NE VEDEM LA PALATUL BRAGADIRU
28 MAI #SaveTheDate

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE